20080923

Mass Effect Hypnosis

Den onda robotrasen Geth, snart till en SF-biograf nära dig?

Mass Effect goes to Hollywood! Hur kaxigt är inte det om det skulle bli verklighet!? Avi Arad (producent till X-men, Spiderman-filmer osv.) har tydligen köpt rättigheterna till Biowares mästerliga rymdepos för inte allt så länge sedan. Det enda det betyder är ju att han har rättigheterna att göra film av Mass Effect, då inget annat sagts angående projektet, men man kan ju alltid hoppas att det blir något kaxigt av det. Jag menar, storyn är ju helt underbar. Vi har ju inte direkt sett filmversionerna av Halo och World of Warcraft än, men med lite flyt så kommer det att finnas investerare som förstår storheten i Mass Effect och vågar satsa på tv-spelsfilmer. Måhända så kan vi kanske få se Seth Green i någon roll, då han lånade sin röst till den älskvärde piloten 'Joker' på S.S.V. Normandy.

1 kommentar:

Anonym sa...

Damn, klantade bort första inlägget. Nåväl, det kan bli coolt om de inte jiddrar alltför mycket. Har verkligen f ö r s ö k t ta mig tid att lira igenom det men allt prat i spelet blir lite enerverande som the jerry springer show. Patience pays heter det ju men är man lite dampig så är nog M-E inget för en.

Å tack för filmen btw! har inte kunnat svara då jag fick spendera mina nyförvärvade telefonpengar på jobbsnack. Hoppas att allt är bra i alla f. Commviqs oldschool tjuv-abonnemang börjar i alla fall ha gjort sitt, men någon måste ju våga vägra 3!

Harre gött!
/e